Marcus: "En dröm som går i uppfyllelse"

9 april 2019 10:30

Tidigare idag kunde BIK Karlskoga presentera en ny resurs på marknadssidan. Det handlar om Karlskoga-killen Marcus Leandersson, som tillträder sin nya tjänst inom en dryg månad.


Marcus Leandersson, nyanställd i BIK Karlskoga. Hur känns det?

Det känns såklart fantastiskt, jag är otroligt tacksam över att jag får chansen. Målet har alltid varit att få jobba på heltid i BIK och det är lite av en dröm som går i uppfyllelse. Jag ser verkligen fram emot att denna utmaning och kan knappt vänta på att få dra igång.

För de som inte känner dig, berätta lite kort om dig själv!

Född 1994, uppvuxen i Karlskoga och jobbat på Möckelngymnasiet den senaste tiden. Jag slutade spela hockey för drygt fem år sedan, då klev jag in i tränarrollen och har varit verksam på J18 de senaste fem säsongerna. Hockeyn är min stora passion och det ska bli grymt att få jobba med den på heltid.

Hur kommer dina arbetsuppgifter att se ut?

Det blir fokus på marknad och allt vad det innebär, främst försäljning under sommarhalvåret men också mycket jobb kring matcheventet under pågående säsong. I övrigt blir det också en del administrativa bitar kring Hockeygymnasiet.

Har du några specifika mål med de olika uppgifterna?

I stort vill man ju ge klubben bättre förutsättningar. Jag vill sätta mig in i de olika delarna så fort det bara går, jag älskar utmaningar och kommer att sätta höga mål på mig själv. Till en början blir det med all säkerhet mycket försäljning och målet blir såklart att fortsätta öka de redan goda siffrorna.

När startar du din nya tjänst?

Den 20 maj börjar jag på heltid. Men jag har haft en bra dialog med min nuvarande arbetsgivare de har varit väldigt tillmötesgående i frågan, så förhoppningsvis smyger jag igång redan i början av maj.

Tack för snacket, Marcus. Vi ser fram emot att få in dig på heltid i klubben!

Tack, det ska bli grymt roligt!