Nu släpper vi årets säsongskort!
Publicerad: 2022-05-06
Till veckan släpper vi årets säsongskort och vi gör det med tre riktigt häftiga nyheter: rejält sänkta priser, en ny smart lösning för slutspelet och möjlighet att betala lite varje månad.

Nästa vecka släpper vi serie- och säsongskorten inför säsongen 22/23 via vår biljettleverantör Tickster och vi gör det med tre riktigt häftiga nyheter!

Lägre pris

För det första har vi sänkt priset – och det riktigt rejält på de flesta av våra kort. Seriekort på Ståplats vuxen är till exempel sänkt från 2850 till 1978 kronor, vilket innebar att du som väljer det kortet kan se alla grundseriematcherna för bara 76 kronor per match.

Så här mycket kostar ett seriekort 22/23 (fjolårets pris inom parentes)

  • Ståplats vuxen 1978 kronor (I fjol. Före 1/9 2850/ fr o m 1/9 3150 kronor)
  • Ståplats pensionär 1778 kronor (I fjol 1860/ 2160 kronor)
  • Sittplats vuxen 3578 kronor (I fjol 4200/ 4500 kronor)
  • Sittplats pensionär 2978 kronor (I fjol 3150/ 3450 kronor)
  • Sittplats t o m 19 år 1778 kronor (I fjol 1740/ 2040 kronor)

Två smarta lösningar för att även se matcherna efter grundserien

Vi introducerar även två smarta och smidiga lösningar som även täcker in matcherna efter att grundserien är färdigspelad.

Seriekortet

Om du väljer seriekortet ingår samtliga grundseriematcher i Nobelhallen. Du får även förtur till slutspelets biljetter och din plats som du då, via en länk och match för match, själv köper till. Du betalar lösbiljettspris direkt vid bokning för de matcher du vill gå på, resten går ut till försäljning.

Säsongskortet

Om du väljer säsongskortet garanterar du att du, för ett fast pris och på din plats, får se samtliga säsongens grundseriematcher OCH efterföljande matcher i Nobelhallen oavsett hur många det blir.

I och med de kraftigt sänkta priserna på ståplats får du som väljer Säsongskort Ståplats vuxen i år se alla matcher för ett lägre pris än du betalade för bara grundserien i fjol! Det är med andra ord en väldigt bra deal.

Priset för säsongskort 22/23 är följande:

  • Ståplats vuxen 2678 kronor
  • Ståplats pensionär 2378 kronor
  • Sittplats vuxen 4678 kronor
  • Sittplats pensionär 3878 kronor
  • Sittplats t o m 19 år 2378 kronor

Möjlighet att betala ett mindre belopp varje månad

Vi har tagit fasta på att många supportrar i våra undersökningarna har önskat att kunna betala sitt kort lite i taget, till exempel per månad, eller dela upp betalningen för kortet över några tillfällen. Ett seriekort vuxen på Ståplats kostar 165 kronor i månaden, motsvarande säsongskort

När du beställer ditt kort väljer du enkelt själv om du önskar den här lösningen samt vilken variant som passar dig bäst. Ett tips till dig som vill ha en låg, jämn månadskostnad att passa på att välja säsongskortet och därmed slipper köpa lösbiljetter efter grundseriens slut. Observera att kreditgivaren tar ut en mindre avgift för uppläggningen.

Dessutom: Förtur för dig som hade säsongskort 21/22

Hade du säsongskort 21/22? I så fall har du förtur och kommer under nästa vecka få en länk från vår leverantör Tickster där du enkelt förnyar ditt kort. Observera dock att den länken endast gäller seriekort, om du vill uppgradera till det nya säsongskortet kontaktar du Tickster eller oss istället.

Det är viktigt att du har angett rätt mailadress, telefonnummer och adress. Om du är osäker på om dina uppgifter stämmer ber vi dig kontakta oss genom någon av nedanstående mailadresser.

Kontakt vid frågor

Tveka inte att höra av dig om du har frågor!

Frågor om din beställning mailar du till [email protected] eller till oss, [email protected] och [email protected]. Skriv med ditt namn, mailadress, telefonnummer och adress i mailet.

Tickster har även ett supportnummer: 0771-47 70 70.

Nu hjälps vi åt att fylla Nobelhallen.

Kommunikation, Privatmarknad och CSR Marie Angle