Vilken fråga vill DU ställa till sportchefen?

14 maj 2019 09:00

Bråda dagar för sportchef Thomas Fröberg som just nu håller på att lägga de sista pusselbitarna i det nya lagbygget. I slutet av månaden kommer vi sätta oss ned för ett snack med honom och nu har du chansen att få ställa din fråga till honom!


Varje tid på året har sin tjusning för oss hockeyälskare. Just nu är vi i slutet av en ny spännande silly season och vi ser i sociala medier och hör ute på stan att tankarna, förslagen och frågorna är många bland fansen. Kul att BIK engagerar och vi vill därför ge er en chans att ställa era frågor direkt till sportchef Thomas Fröberg när vi i slutet av månaden sätter oss ned för ett litet snack med honom.

Det behöver inte bara vara frågor om årets trupp - kanske har ni mer generella frågor som till exempel hur avtalet med SHL funkar, om han har någon drömvärvning eller vad han tror om kommande säsong. Alla frågor är välkomna och vi försöker få med så många som möjligt.

Ta chansen att ställa just din fråga - antingen via mail (se nedan) eller via kommentarsfälten i våra sociala mediekanaler. Säg till om du vill vara anonym, annars skriver vi ut ditt förnamn eller din signatur.

Skicka dina frågor till [email protected]

OBS! Senast 22/5 behöver vi ha din fråga.

Till sist, en liten brasklapp: Vi lämnar givetvis inte ut uppgifter som rör någons privatliv, kontraktsfrågor eller information som på annat sätt kan vara känslig, till exempel om löner och skador.