Intervju med Aronsson

9 februari 2018 09:00

– Jag trivs väldigt bra, vi är ett underbart gäng som alltid har roligt och stöttar varandra både på och utanför isen, säger Arvid Aronsson till hemsidan.


Hallå Arvid! Hur är läget? Tjena Jakob, tack bara bra. Revanschsugen efter onsdagen.

Förlust efter straffar mot Modo, hur sammanfattar du matchen? Jag tycker vi gör en bra match, speciellt första perioden, den är riktigt bra. Sett till hela matchen så ger vi oss själva chansen att vinna, så de är bara synd att resultatet inte går vår väg, men prestationen är där och vi bygger vidare på den.

Vita Hästen hemma ikväll. Vad är känslan inför matchen? Vi har en väldigt bra känsla i laget tycker jag. Alla tror på det vi gör där ute och vi vet att om vi bara fortsätter på den inslagna vägen så kommer det bli tre poäng mot Hästen.

Vad blir viktigast i vårt spel för att ta tre poäng? Det gäller att vi tror på det vi gör och håller oss till vår gameplan. Samtidigt måste vi vara väldigt starka i defensiv zon och jobba klart alla situationer för vi vet att chanserna framåt kommer att dyka upp.

Förra veckan stod det klart att du blir kvar i BIK Karlskoga säsongen ut, hur trivs du i laget? Jag trivs väldigt bra, vi är ett underbart gäng som alltid har roligt och stöttar varandra både på och utanför isen.

Totalt har det blivit 13 matcher i BIK, hur tycker du att det fungerat rent spelmässigt för din egen del? Jag tycker överlag att det har gått bra de matcherna jag varit med. Vi har en väldigt bra miljö med både medspelarna och tränarna. Man vågar spela ut helt och hållet och det tror jag är en nyckel till att jag hittat mitt spel så pass bra.

Har du funderat något över framtiden, finns det någon möjlighet att du blir kvar i BIK? Jag håller mitt fokus på den här säsongen och att vi ska göra det så bra som möjligt av det som är kvar. Börjar man tänka för mycket på framtiden så tror jag det är lätt att det låser sig.

Tack för svaren, lycka till ikväll! Tack själv!