Intervju med Arvid

10 april 2018 13:05

– När BIK kom upp som ett alternativ blev valet självklart för min del. Jag trivdes oerhört bra i klubben och hade en rolig tid i Karlskoga, säger Arvid Aronsson efter påskriften med BIK Karlskoga.


Hur är läget med Arvid Aronsson? Det är bara bra tack, hjälper just nu min morbror att flytta.

Hur går tankarna efter påskriften med BIK? Det känns väldigt bra. När BIK kom upp som ett alternativ blev valet självklart för min del. Jag trivdes oerhört bra i klubben och hade en rolig tid i Karlskoga.

Du spelade 21 matcher i BIK 17/18, hur sammanfattar du det? Laget var ganska stukat när jag kom in, det hade varit en turbulent tid med spelare ut och in. Sen gick det fem-sex matcher och vi började vinna och fick in en bra känsla i laget. Gruppen gick ihop på ett fantastiskt sätt och jag är säker på att det var därför vi klarade oss kvar utan kval. Men överlag väldigt roligt, som jag redan varit inne på.

Trots en kort tid i klubben känns du redan som en BIKare, gladast vid mål och mycket känslor. Är det något du funderat på? Nej, det är faktiskt inget jag har tänkt på. Jag gillar att spela med känslor och jag tror att jag påverkades hårt av gruppen. Alla ville verkligen vinna varenda jäkla match och det var en härlig känsla.

Vilka skulle du säga är dina styrkor som hockeyspelare? Jag tycker det är svårt att beskriva sig själv, men jag är väl en tvåvägsback som vill spela rejält och stabilt.

Och vad vill du gärna förbättra? Jag är fortfarande ung och måste förbättra allt. Ska jag välja ut någonting specifikt väljer jag spelet på offensiv blålinje.

Hur ser du på säsongen 18/19? Det ska bli fantastiskt roligt att få vara med och påverka från start. Jag är revanschsugen och ser fram emot hösten.

Tack för snacket! Tack själv!