Intervju med Berglund

13 april 2018 13:05

– Det känns jättebra att fortsätta i laget i ens hjärta. Nu behöver man inte längre gå och grubbla över framtiden utan istället lägga full fokus på kommande säsong, säger Carl Berglund till hemsidan.


Hur är läget med Carl Berglund? Jo tack, det är bara bra. Jag står och lagar mat.

Vad lagas det för kulinariskt? Jag kommer inte att säga det, skäms för mycket över dagens måltid.

Korv och makaroner? Haha, korrekt. Det fanns inte tid för något annat idag!

Du har annars förlängt ditt kontrakt idag, hur känns det? Det känns jättebra att fortsätta i laget i ens hjärta. Nu behöver man inte längre gå och grubbla över framtiden utan istället lägga full fokus på kommande säsong.

Det fanns inga planer på att hitta på något annat? Nej, jag har alltid velat stanna i BIK. Det är här jag är uppväxt och det är i Karlskoga jag vill spela. Jag har inte funderat över någon annan lösning.

Säsongen tog slut för drygt en månad sedan, hur har din ledighet sett ut? Jag har spenderat tid med familjen. Spelat en del paddel och tränat i allmänt.

Skönt att starta fysen på måndag? Det ska bli kul att träna gemensamt igen. Alltid spännande att träffa de nya grabbarna och bygga ny grupp.

Vad är annars känslan inför nästa säsong? En väldig revanschlust. Den första känslan när det tog slut i Västervik var lättnad, men nu när man följt playoff och slutspelsmatcherna känner man en ständig hunger efter revansch. Det vi upplevde i fjol, vill jag uppleva igen.

Några av nyförvärven du känner igen sen tidigare? Jesper Kokkonen har jag spelat inline-VM med.

Tack för snacket, kör hårt i sommar! Tack, det ska vi göra!