Intervju med "Foppa"

16 april 2018 09:40

– BIK tror hårt på mig och ville gärna att jag skulle komma tillbaka. Det gjorde såklart valet lättare för min del, säger Fredrik Forsberg till hemsidan.


Tjena ”Foppa”, varmt välkommen tillbaka till BIK! Tack så mycket!

Hur går tankarna efter påskriften? Det ska bli jätteroligt. Förra sejouren gav mersmak och jag trivdes väldigt bra. Det är ett härlig lag att vara en del av och jag ser fram emot kommande säsong.

Vad fick dig att välja BIK Karlskoga? Jag fick stort förtroende i vintras. BIK tror hårt på mig och ville gärna att jag skulle komma tillbaka. Det gjorde såklart valet lättare för min del.

Du spelade 20 matcher i den blå-vita tröjan i vintras, hur minns du tiden? Det blev en fantastisk tid, både för mig och laget. Vi låg risigt till i januari men lyckades vända på skutan och slapp kvala.

Vad skulle du säga är dina främsta egenskaper som hockeyspelare? Det offensiva spelet. Jag försöker alltid skapa chanser och vara ett hot framåt. Min defensiv har väl blivit bättre med tiden, men framförallt ligger väl de främsta egenskaperna i offensiven.

Och vad vill du gärna förbättra? Fysiken måste bli bättre, även min skridskoåkning. De bitarna går i varandra.

Hur ser den närmsta framtiden ut? Jag kommer till Karlskoga idag. Sen blir det väl att träna stenhårt hela sommaren för att vara redo i augusti.

Flyttar du till Karlskoga redan nu? Jag ska kolla på en lägenhet idag, går det bra så sker nog flytten inom en snar framtid.

Tack för snacket, kör hårt i sommar! Tack!