Tränarbloggen uppdaterad

15 juni 2018 08:00

Under "Tränarbloggen" får ni senaste nytt från BIK Karlskogas tränare Staffan Lundh och Johan Schoultz.


Hej alla BIKare!

Efter att ha dragit igång träningen den 16 april så närmar sig nu semestern med stormsteg. Endast sista veckan återstår och vid midsommar så tar vi ett break ifrån varandra. Killarna ska få en välbehövlig semester och njuta av sommaren. Vi lägger över ansvaret under denna perioden på individen och ser framemot att få dom tillbaka 28 juli igen.

Igår torsdag hade vi ett målsättningsarbete under förmiddagen. Vi plockade fram saker som ska göra oss framgångsrika under säsongen och ge oss en bra grund att stå på i våra prestationer. Mycket av jobbet genomfördes i grupper med spelarna och det leddes av SISU idrottsutbildarna genom Andreas Fäger. Under tre timmar så slet vi med blyertspennor lika bra som vi gjort under fysträningarna nu under våren. Killarna ska ha all cred för den energi de visade i detta arbete och det lovar gott.

På torsdagskvällen var det senare dags för den årliga presentationen av truppen i Ekmansdalen under Motorsportsveckan. Kul att så många mötte upp och visade sin uppskattning och det visar ytterligare vilket hockeyintresse det finns i Karlskoga.

Även om det är semestrar på gång så glöm nu inte boka in den 2:a augusti då vi har officiell ispremiär och den 9:e augusti då vi spelar första träningsmatchen mot Örebro i Nobelhallen.

Ha en skön sommar så hörs vi lite längre fram när vi ska dra igång på is igen!

Hälsningar Staffan

Läs alla inlägg från tränarbloggen här!