Intervju med "Daggen"

22 mars 2018 10:15

– Det känns fantastiskt roligt och jag är väldigt revanschsugen. Jag tror att vi får ihop ett riktigt slagkraftigt lag till hösten, säger Mikael Eriksson till hemsidan.


Tja Daggen! Hur är läget? Tjena! Bara bra, jag är just nu hos min flickvän nere i Växjö.

”Semestertider” för en hockeyspelare, hur ser ledigheten ut för dig? Jag har tagit det ganska lugnt sedan säsongen tog slut. Sista dagarna har jag dock ökat träningsdosen igen. Jag är en sån som inte kan sitta still för länge, så det är skönt att börja röra på sig igen.

Om vi blickar tillbaka på säsongen 17/18, hur summerar du den? Jadu, en säsong med flera ansikten. Vi hade en katastrofalt dålig start. Sen gör vi en del förändringar i truppen vilket gör att rollerna sätter sig bättre. Vi får in spets i bland annat ”Foppa” och Rodrigo som vi kanske saknade innan. Vi fick ihop gruppen på ett jäkligt bra sätt och avslutningen av säsongen liknande mycket säsongen 16/17. Då köpte alla sina roller till 100%.

Vad säger du annars om säsongen för din egen del? Den är underkänd. Sen växte jag väl i takt med laget och jag tycker alla ska vara nöjda med säsongsavslutningen. Men överlag ger jag mig icke godkänt, jag kan bättre.

Och idag kritade du på för två nya år med moderklubben, känns det bra? Det känns fantastiskt roligt och jag är väldigt revanschsugen. Jag tror att vi får ihop ett riktigt slagkraftigt lag till hösten.

Du hade inga planer på att hitta på något annat? Nej, verkligen inte. Jag är väl den enda i laget som inte har agent, haha. Jag sköter det där på egen hand och det är i BIK jag vill spela.

När återsamlas laget för fys? Tror inte det är spikat ännu, men någon gång i mitten av april.

Tack för snacket, ha en fortsatt skön ledighet! Tack så mycket!