Intervju med kapten Eriksson

30 november 2017 10:11

– Jag hoppas Karlskoga-publiken är med oss och tillsammans ska vi se till att klättra i tabellen, säger Mikael "Daggen" Eriksson till hemsidan.


Skön seger igår, Daggen! Riktigt gött, vi svarar för en stark insats.

Vilka detaljer är du mest nöjd med? Vi sätter försvarsspelet på ett bra sätt och gör många bra bedömningar i spelet. Vi vinner även mycket kamper där ute och visar att vi är ett bra lag när vi spelar som igår.

En fysisk match, håller du med om det? Ja, tempen var ganska hög. Det kommer lite av sig själv när spelet klaffar. Nu satt vi passningarna och kom ofta med bra fart, då faller det fysiska spelet också mer naturligt.

Hur tycker du annars ledarförändringen har påverkat gruppen? Det har väl blivit en liten nystart. Det är förjäkligt att det blev som det blev, men vi har pratat om att starta om på ny kula och se framåt.

På lördag väntar Leksand hemma, tankar kring den matchen? Det ser jag verkligen fram emot. Helgmatcher i Nobelhallen är det bästa som finns. Jag hoppas Karlskoga-publiken är med oss och tillsammans ska vi se till att klättra i tabellen.

Tack för snacket, lycka till på lördag! Tack!