BIK-padeln 2021 lockade rekordmånga

25 oktober 2021 13:00

Rekordmånga deltog när BIK-Padeln i fredags var tillbaka efter ett års ofrivilligt uppehåll. Vi presenterar vinnarna och delar med oss av bilder från dagen.


2019 gick den allra första BIK-Padelturneringen av stapeln och intresset var stort från start. Förra året innebar pandemin att vi tvingades till ett ofrivilligt uppehåll och när det nu äntligen var möjligt att köra igen stod många anmälningar kvar sedan fjolåret. Det, i kombination med fler intresserade, innebar att årets upplaga hade rekordmånga deltagare.

78 spelare fördelade på 39 lag deltog och för första gången fick vi använda två arenor, Airport Padel och Nordic Wellness för att få plats. Matcherna drog igång strax före lunch på fredagen och bland deltagarna fanns både erfarna och nya lirare från våra partners.

Vid 17-tiden på fredagen var slutspelet avklarat och ett vinnande lag per arena var utsett:

Grupp A (Airport Padel) vanns av Cramos lag, bestående av Fred Sjöström och Klas Svensson.

Grupp B (Nordic Wellness) vanns av Karlskoga Golfklubb genom Marcus Grimstad och Robert Platni.

Prisutdelning ägde rum i första pausen i kvällens hemmamatch mot Troja-Ljungby och vinnarna fick, förutom en bastant buckla, även fina priser i form av padelprodukter.

"Häftigt med så stort intresse!", konstaterar Marknadschef Jakob Bengtzén efteråt. "Det var knôkfullt och det är kul att se att så många vill vara med oss i BIK Karlskoga på våra aktiviteter."

Förutom den årliga turneringen kör marknad 'Fredagspadeln' med gemensam frukost på Airport Padel varje fredag för alla större partners i BIK-nätverket. Även där är intresset stort och de 15 platserna är så gott som alltid fullbokade.