Kickoff på O'Learys för laget och fansen
Publicerad: 2019-09-11
Föreningen och fansen kickade på onsdagskvällen tillsammans igång hockeysäsongen 19/20 på O'Learys.

Det börjar bli tradition att klubben och fansen samlas för kickoff på O’Learys. På onsdagskvällen var det dags för årets upplaga och fans i alla åldrar kom för att äta gott, prata med spelare och ledare om den stundande säsongen samt spela shuffleboard och bowling.

Kapten Mikael Daggen Eriksson hade tyvärr förhinder i år och kunde inte delta men visste vad han missade:

”Vi i laget är på O’Learys så ofta vi kan. Bättre sportsbar finns inte. Vi gillar ju sport i alla former och när vi ska se en fotbollsmatch tillsammans åker vi dit och käkar ihop. Därför är det en ny rolig tradition att träffa fansen där och ha vår kickoff tillsammans. Det är kul att supportrarna får chansen att ställa sina frågor direkt till oss och för vår del tycker jag att det är viktigt att visa vår uppskattning för fansen. De betyder allt för oss!”

Förutom ett gäng spelare fanns tränarduon, klubbledningen och marknadssidan samt BIK Support på plats för att berätta om läget inför säsongen och svara på frågor om verksamheten. En del fans passade också på att spela shuffle board och bowling tillsammans med sina idoler.

{!A}

Niklas Viklund och Ida Wedberg var två av fansen på plats som provade lyckan i shuffle board med Kevin Ekman Larsson och Filip Ahl.

”Vi brukar vara på plats och se laget under säsongen och vi kom hit idag för att få träffa grabbarna i BIK”, berättar Niklas. ”Det känns som om vi har ett bra lag på gång i år, vi kommer definitivt att komma till Nobelhallen i vinter.”

{!B}

Thomas har varit en BIK-supporter i många år.

”Jag tycker att det gått riktigt bra under de senaste säsongerna. Man får inte glömma att BIK är en liten klubb. I år har jag sett samtliga försäsongsmatcherna utom den mot Mora och jag tycker att laget som helhet ser riktigt lovande ut. I år tycker jag att det känns som om vi är tillbaka ungefär där vi var när vi höll på gå upp och missade mot Rögle.

Vi fotograferade Tomas tillsammans med Carl Berglund, en av de spelare som han uppskattar lite extra mycket.

”Ja, Högga, Daggen och Calle känner man ju lite extra värme för. I och med att de varit här länge är det BIK som gäller för dem och det tycker jag är fint. Jättekul att få ta en bild tillsammans med Calle!"

{!C}

Skribent Marie Angle