'Daggen' nominerad till HockeyAllsvenskans Stora Pris!
Publicerad: 2022-04-04
Vi är mycket stolta över att Mikael 'Daggen' Eriksson är en av tre nominerade till ligans nya, fina utmärkelse 'HockeyAllsvenskans Stora Pris'!

En nominering i HockeyAllsvenskan Awards 2022 som vi är lite extra stolta över är Mikael Erikssons till ligans nya utmärkelse 'HockeyAllsvenskans Stora Pris'! 'Daggen' är nominerad tillsammans med Fredric Andersson (Björklöven) och Jimmie Jansson Lorek (Västerås) och detta på grund av ”enastående insatser för samhället”.

Vi i BIK Karlskoga vill ta ansvar och bidra till en bättre värld där alla känner sig sedda, välkomna, betydelsefulla och peppade och ’Daggen’ är ett lok i det här arbetet genom sitt engagemang både på och utanför isen. Detta bland annat genom att vara ett nav i vårt interna värdegrundsarbete (BIK-andan), deltagande i BIK på besök, som fadder för BIK Karlskoga Ungdoms tjejlag och som ambassadör för Ajabajacancer.

Vi tycker att alla tre nominerade är lika goda representanter tillika vinnare och är mycket glada över att vara en del av en liga som liksom vi brinner för de här frågorna!

Läs mer och se nomineringsfilmerna här.

Kommunikation, Privatmarknad och CSR Marie Angle