Officiell ispremiär i kväll! Skills competition - deltagarna är utsedda
Publicerad: 2019-08-02
Nu är lagen och deltagarna i de olika grenarna i skills competition klara - kom till Nobelhallen i kväll och se hur det går för din favoritlirare. Klockan 18.00 äntrar A-laget isen för årets officiella ispremiär och redan 17.00 slår vi upp portarna till Nobelhallen och en rad aktiviteter för fans i alla åldrar.

Äntligen dags! I skrivande stund pågår de allra sista förberedelserna inför A-lagets officiella ispremiär och vi hoppas givetvis att vi får se er alla på plats här i Nobelhallen i kväll!

Som vi berättade igår börjar vi redan klockan 17.00 med ett klassiskt supporterrally på utsidan där vi grillar burgare och säljer BIK-prylar till fina priser så att ni kan passa på att uppgradera hockeyskruden inför säsongen.

Håll ögonen öppna efter vår tävling på våra sociala medier med ett exklusivt förstapris som vi tror kommer bli eftertraktat. Doris & Boris bjuder på godis och i biljettluckan kan ni köpa biljetter till årets första stora batalj – träningsmatchen mot Örebro Hockey här i Nobelhallen onsdagen den 14/8.

Efter matchen får ni möjlighet att träffa hela laget för att få autografer, ta en selfie och prata hockey och den stundande säsongen. Givetvis är det fritt inträde så ta med hela familjen på en riktig hockeyfest!


Klockan 18.00 gör spelarna entré på isen och vi kan nu avslöja lagen och line up-en för årets skills competiton.

Som traditionen bjuder leder Mikael ’Daggen’ Eriksson och Fredrik ’Högga’ Höggren varsitt lag som tävlar i fem grenar och sedan avslutar med att göra upp i en internmatch.

Observera att nedanstående tider är cirkatider.

Kl 18.15 Teknikbana Blå laget: David Lilja & Oliver Eklind. Vita laget: Karl Jonsson & Max Wennlund

Kl 18.25 Skridskoåkning Blå laget: Alexander Anderberg, Wilhelm Westlund & Joshua Karlsson Vita laget: Alexander Leandersson, Filip Roos & Jonatan Harju

kl 18.30 Speedshooting - vem skjuter hårdast? Blå laget: Mikael Eriksson, Victor Berglind & Tor Immo Vita laget: Fredrik Höggren, Fredrik Forsberg & Jesper Kokkonen

kl 18.40 Målvaktskampen Blå laget: Henrik Lundberg Vita laget: Tim Juel

kl 18.45 Straffläggning Blå laget: Gustaf Thorell, Kevin Ekman Larsson & Carl Berglund Vita laget: Dennis Fröland, August Gunnarsson & Filip Ahl

kl 18.50 Internmatch Alla


Vi vill också påminna om att vi släpper biljetterna till alla träningsmatcher online från och med lördag. Då köper du din biljett här.

Skribent Marie Angle