Krönika: Det är vi som måste göra det
Publicerad: 2022-04-05
En solskenshistoria kan bli två - om vi alla sluter upp.

Bakslaget med vinter till trots - idag tänkte jag börja med en härligt vårig solskenshistoria:

För ungefär en månad sedan var det dags för dragning av vinnarna i premiäromgången av vårt exklusiva BIK-lotteri med priser till ett värde av 100.000 kronor, framtagna i samarbete med några av våra fantastiska partners.

Trogna BIK-supportern Claes Thorman hade köpt flest lotter av alla och drogs därmed, tämligen rättvist, av kontrollanten som vinnare av ett av priserna. Det var närmare bestämt andrapriset, en robotgräsklippare från Husqvarna med fri installation av Mandel Cykel & Trädgård. Men som boende i lägenhet med endast en liten balkong insåg Claes snabbt att gräsklipparen kunde göra bättre nytta hos någon annan. Och som en sann Stolt BIK:are hoppades han att den skulle stanna och glädja någon annan inom 'BIK-familjen'.

När han fick veta att favoritspelaren ’Björka’ (med nybyggt hus) hade hoppats på att vinna just gräsklipparen bestämde han sig direkt och det blev en win-win för dem båda.

Vackert, tycker jag, och en fin illustration av hur man tänker i en gemenskap.


Ytterligare ett skäl till glädje är att vi idag, under eftermiddagen, släpper biljetterna till semifinal 3 (12/4) och 4 (14/4). Klockan 14.00 släpps alla lösbiljetter (även till bortastå) samt biljetter till arenans godaste platser - i vår restaurang.

Vi är mycket glada och tacksamma för det fantastiska stödet på läktarna i lördags och håller tummar och tår för att så många som möjligt av er som var här väljer att komma tilblaka till Nobelhallen när semin drar igång.

I ett slutspel där varje match är på liv och död blir ju inte sällan en högljudd, peppande och enögd publik avgörande.

Laget hälsar att de älskade att spela framför publiken i lördags och att de hoppas på fortsatt stöd!

Vi var 2816 i lördags, kan vi slå det 12/4?

Vi måste nämligen bli fler.

Du som var här och hade kul, berätta det för alla du känner och se till försöka få med dig en eller två i din närmaste krets till semifinalerna.

Uttrycket som föddes i ett omklädningsrum under hård press, det som slår fast att 'vi har bara varandra', är trots allt tydligare än någonsin i ett slutspel.

Lägg därtill att vi nu möter HV71, som med sin SHL-budget och storsatsning inte bara har varit segertippade sedan i somras utan därtill har valt att möta oss trots att vi är högre rankade än alternativet Björklöven.

Få ute i Hockey-Sverige tror på oss men vi vet vad vi som kollektiv kan åstadkomma.

Tillsammans. Alltid tillsammans.

Vi ses väl i Nobelhallen!?! Vi behöver dig här!


Boka din biljett här!

Kommunikation, Privatmarknad och CSR Marie Angle