Tack alla som kom på vår sommarfest!
Publicerad: 2022-06-07
Tack alla som kom på vår sommarfest i fredags - fantastiskt roligt att uppslutningen var så stor.

Väderleksrapporterna satte lite käppar i hjulet under förberedelserna inför vår sommarfest men vi anpassade oss och flyttade in i Nobelhallen istället för att hålla till på parkeringen som planerat. Att solen sedan ironiskt sken genom större delen av eftermiddagen spelade ingen större roll då vi till vår stora glädje kunde räkna in en rejäl skara deltagare i olika åldrar. Närmare 200 personer kom totalt under de tre timmar festen pågick.

Det enda som, av förklarliga skäl, fick stryka på foten var vår planerade BBQ som vi sparar till en annan gång. Istället öppnade Martin vår kiosk där många tog chanen att få att äta hockeykorv även off season.

Många besökare passade även på att handla supporterprylar (varav mycket till riktigt förmånliga reapriser) samt prata serie-, säsongs- och medlemskort med Edwin Lindström.

Men framför allt var det sommarlekar som stod på schemat denna eftermiddag. Käpphästbanan - med hinder byggda av puckar och klubbar - till exempel användes flitigt och dessutom visade sig Nobelhallens plan fungera ypperligt även för att spela brännboll och kubb. Spelarna utmanades i det mesta från strandtennis till käpphästrace och som alltid fanns ett hockeymål där många kids tog chansen att spela med sina favoritlirare.

Alla barn som var på plats fick skriva sitt namn på en lapp och lämna i en låda. Där har vi dragit tre vinnare i Joel Berndt, Linus Pettersson och Alva Thingberg som vinner varsitt sommarkit bestående av en vattenflaska och en badboll.

De lite äldre kunde istället utmana sig med ett quiz och där drog vi bland dem som hade alla rätt fram vinnaren Ingela Törshagen som får ett kit perfekt för en utflykt med picnicfilt, vattenflaska solglasögon och en keps. Rätt svar på quizfrågorna hittar du längst ned i artikeln.

Stort grattis till våra fyra vinnare! Ni kommer även att kontaktas via sms.

Än en gång stort tack till alla som kom!

{!A}

{!B}

{!C}

{!D}

{!E}

{!F}

{!G}

{!H}

{!I}

{!J}

{!K}

{!L}

Rätt svar i quiz-tävlingen:

Fråga 1. 2, BIK spelade in 100 poäng i grundserien

Fråga 2. X, 'Daggen' spelade en säsong i Frankrike

Fråga 3. 1, ett seriekort på ståplats för vuxna kostar 1978 kronor

Fråga 4. 2, Albin Eriksson är längst och har nummer 29

Fråga 5. 2, Klubbens CSR-projekt heter BIK på besök

Fråga 6. 1, Övningen kallas för Brutalbänk

Fråga 7. X, Lars Volden har spelat i bla Finland, Tjeckien och Slovakien och har som mål att ännu en gång spela upp ett lag till SHL.

Fråga 8. X, Hudiksvall Hockey nådde inte hela vägen till HA. Däremot är Östersunds IK och degraderade Djurgårdens IF nya i ligan.

Fråga 9. 1, William Pethrus gick hockeygymnasiet i Mora, kommer från Mariestad och noterades för 17 poäng under debutsäsongen.

Kommunikation, Privatmarknad och CSR Marie Angle