Juel: "Det känns riktigt bra att få bygga vidare"
Publicerad: 2020-04-06
Tim Juel förlängde tidigare under dagen kontraktet med BIK Karlskoga med ett år. Nedan får ni en färskt intervju med målvakten efter påskriften!

Grattis till nytt kontrakt, känslan efter påskriften, Tim?

Tack! Det känns riktigt bra att få bygga vidare i klubben. Målet i fjol var att etablera sig i Hockeyallsvenskan och det tycker jag att jag gjorde.

Hur summerar du annars säsongen för din egen del?

Överlag bra. Jag hade likt laget en dipp efter jul, men jag tycker att jag studsade upp efter det. Sett i det stora hela är jag nöjd. Nu blir det spännande med ny säsong och nytt lag.

Hur ser du på truppen?

Riktigt intressant. På pappret ser det ut som vi kommer att få ihop ett bra lag. Sen är det många andra bitar som också måste klaffa i också, men hittills ser det bra ut.

Sebastian Fakt från Almtuna har du tidigare spelat med, vad säger du om honom?

En liten rolig grej kring det var att jag i slutet av säsongen tänkte ”Fakt borde spela hos oss, han hade verkligen passat in bra”. Sen tog det nån vecka och så var han presenterad, jag kanske borde bli scout.

Hur ser annars din sommar ut? Kommer du ner till Karlskoga?

Det är inte riktigt klart ännu, jag ska prata med Torsten denna vecka. Jag har bra målvaktsanpassad träning här uppe och trivs med det. Vi får se hur det blir.

BIK Karlskoga