Högga: "Wessner gjorde ständigt allt för att vinna hockeymatcher"
Publicerad: 2018-12-14
Imorgon lördag kommer Daniel Wessner att hyllas för sina 11 säsonger i BIK Karlskoga. På våra digitala kanaler kommer vi under dagen och morgondagen att samla ett gäng hyllningar från gamla lagkamrater och tränare till Daniel. Nu har turen kommit till Fredrik Höggren att #HyllaWessner.

Vad har Daniel betytt för BIK Karlskoga?

Väldigt, väldigt mycket. Han har varit med och satt klubben på kartan genom sitt sätt att vara som person och ständigt gjort allt som krävts för att vinna hockeymatcher.

Hur skulle du beskriva lagkamraten Daniel Wessner?

Daniel var en spelare som varje dag satte krav på sin omgivning och krävde att man gjorde sitt yttersta samtidigt som han var väldigt mån om att alla i laget skulle må bra och trivas.

Vad kommer du att minnas från Wessners karriär?

Eftersom vi spelade ihop i så många har det hänt otroligt mycket saker där Wessner varit inblandad så jag har svårt att peka ut en specifik händelse. Men han har haft en fantastisk karriär som innefattat spel i högsta serien, utlandsäventyr men framförallt en av de främsta orsakerna till BIK Karlskogas utveckling de senaste 10 åren och även hur övriga Hockeysverige ser på klubben. Han har lämnat ett stort tomrum att fylla både på och vid sidan av isen.

// Fredrik Höggren

BIK Karlskoga Jakob Bengtzén