Intervju med Yngveson angående #BIKswishen

24 juni 2018 08:30

– Vi känner att vi har något bra på gång, men det är som alltid en ekonomisk fråga. Kan vi köra vidare med #BIKswishen över sommaren kommer våra chanser öka att landa en ännu bättre spelare, säger Torsten Yngveson angående beslutet att förlänga #BIKswishen.


Hej Torsten, hur är läget? Bara bra, just nu befinner jag med utomlands med familjen. Det är skönt att få koppla av i en vecka.

#BIKswishen är i dagsläget uppe i 109 000 kronor. Vad är dina tankar kring det? Det är såklart fantastiskt och ett välbehövligt tillskott till vår spelarbudget. BIK Karlskoga jobbar som vanligt med mindre resurser och insamlingen kan vara skillnaden på ”utfyllnadsspelare” mot en ”spetsspelare”. Vi känner att vi har bra uppbackning av våra supportrar och hoppas #BIKswishen ska få samma fina resultat som när vi körde ”BIK-liraren”, Alex Lavoie för två år sedan.

Hur går jobbet med sista forwardsplatsen? Det går framåt. Jag och Fröberg jobbar hårt för att det ska lösa sig, men det dröjer nog ett tag till. Vi har absolut ingen panik att fylla platsen, vi jobbar noggrant med att hitta rätt spelare och karaktär.

Vad kan vi förvänta oss för typ av spelare? Svårt att säga, men vi vill att det ska vara en någorlunda etablerad spelare, i våra mått mätt som ska tillföra i vår offensiv.

#BIKswishen fortsätter över sommaren, berätta varför! Vi känner att vi har något bra på gång, men det är som alltid en ekonomisk fråga. Kan vi köra vidare med #BIKswishen över sommaren kommer våra chanser öka att landa en ännu bättre spelare.

Avslutningsvis, målet för insamlingen är 150 000 kronor, klarar vi det? Det ska vi göra, för min del får vi gärna passera det också, haha :)

Tack för snacket, ha en fortsatt skön resa! Tack, det ska vi ha. Och jag vill passa på att tacka för alla bidrag till #BIKswishen och önska alla BIKare en härlig sommar så ses vi i augusti igen!