Vinnarna i säsongens första supportertävling är korade!

6 augusti 2019 07:00

Vann du något av de fina priserna i säsongens första supportertävling? Förstapristagaren får en matchtröja med spelarnas autografer och ytterligare två vinnare vinner två biljetter vardera till matchen mot Örebro nästa vecka.


Tack för era fina, roliga och kreativa bidrag till sociala medier-tävlingen som vi anordnade under ispremiären! För att delta skulle man dela ett foto man tagit på plats under ispremiären på facebook, instragram eller twitter och dessutom tagga inlägget med #BIKispremiär.

Vi ville också gärna få veta vilken er favoritspelare är och varför. Fredrik Forsberg, som inte bara tog hem prestigegrenen 'hårdaste skottet' utan också satte två mål i internmatchen fick, tillsammans med kapten Mikael Eriksson och Fredrik Höggren, flest röster.

För att supportertävlingen skulle avgöras rättvist tog vi lotten till hjälp. Alla bidrag fick ett lottnummer och sedan drog vi tre vinnare enligt nedanstående:

Första pris, en replikamatchtröja i storlek L med spelarnas autografer, går till instagramkontot "aktivistbergqvist" (Håkan Bergqvist) som skriver att Fredrik Forsberg är favoritspelaren eftersom "han skjuter hårt och spelar bra!"

Andra pris, två biljetter till säsongens första träningsmatch onsdag 14/8 klockan 19.00 när Örebro gästar Nobelhallen, vinner instagramkontot "morvern" (Annelie Johansson) som även hon håller 'Foppa' högt. "Forsberg! Forsberg! Forsberg! Hårdast skott, bäst på isen!" skriver hon.

Tredje pris, även det två biljetter till första träningsmatchen, vinner Jonas Rondahl som på facebook berättar att Fredrik Höggren är favoriten. Motiveringen är kort men kärnfull: "Antal matcher, krigarviljan"


Vinsterna hämtas på kansliet i Nobelhallen. Vi ber vinnarna höra av sig till Jakob Bengtzén på Marknad, telefon 070-730 89 25 eller via mail på [email protected] så snart som möjligt. Biljetterna till Örebro-matchen 14/8 gäller till just den matchen och kan inte bytas mot andra biljetter.

Vi återkommer med fler supportertävlingar längre fram - så håll utkik!


För dig som inte vann någon biljett till matchen mot Örebro på onsdag finns det möjlighet att köpa via nätet.

Följ bara den här länken.