"Målet är att vara 100% redo till seriepremiären"

1 augusti 2018 12:00

Hockeysäsongen 18/19 är äntligen igång och vi tar pulsen på BIK Karlskogas Juliuz Persson inför morgondagens officiella ispremiär.


Tjena Julle! Hur är läget i värmen? Hallå! Bara bra tack, just nu käkar jag lite frukost och spelar Football Manager.

Underbar start på dagen! Hur har sommaren varit? Den har varit lugn och skön. Mestadels har jag bara varit hemma i Karlskoga och tränat.

Ni smög på is redan igår, hur var känslan? Riktigt gött att snöra på skridskorna igen. Med tanke på att jag missade avslutningen av förra säsongen har jag inte varit på is sedan mitten av februari, så visst var det en härlig känsla.

Ovant eller sitter det i ryggmärgen? Alltid lite ovant, men det brukar släppa ganska fort.

Du har dragits med ryggproblem under en längre tid, hur mår din rygg idag? Mycket bättre. Jag har fått bra hjälp av Håkan och min PT Anders. I dagsläget kan jag trycka på i det mesta.

Kan du träna för fullt? Nej, inte riktigt ännu. Vi tar det steg för steg men det går verkligen åt rätt håll.

När kan vi hoppas att du är helt redo igen? Vi har satt upp en plan, enligt den är målet att vara 100% redo till seriepremiären den 21 september.

Vilka är annars dina tankar inför säsongen 18/19? Jäkligt spännande, som alltid så här års. Laget har varit på plats en längre tid och det ska bli kul att se alla på is. Jag har hört gott om många av våra nyförvärv.

Hur känns grabbarna i laget? Riktigt skön stämning överlag.

Någon som sticker ut? Ja, Leandersson fortsätter att vara fakesupporter till United. Att han bara orkar...

Har du någon uppmaning till alla BIKare inför säsongen? Köp säsongskort, kom till vår ispremiär imorgon och sen fyller vi hallen nästa torsdag när det vankas derby!

Deltar du på morgondagens ispremiär? Ja, åtminstone på de lugna övningarna. Jag får glänsa i prickskyttet och kanske lägga nån skön straff, skrattar ”Julle” avslutningsvis.