"Leo" anställs av BIK

9 april 2019 10:00

BIK Karlskoga kan idag presentera en mycket positiv nyhet kring organisationen. 24-årige Marcus Leandersson kommer inom kort att påbörja en heltidsanställning i klubben.


Marcus har de senaste fem säsongerna varit juniortränare i BIK Karlskogas J18 lag och känner med andra ord till klubben väldigt väl.

Leanderssons arbete kommer i huvudsak att vara marknadsuppgifter med fokus på försäljning, men i BIK jobbas det brett och över gränserna. I och med Marcus tidigare bakgrund från skolvärlden hoppas klubben kunna dra nytta av hans kunnande och också vara en avlastning till Johan Schoultz på Hockeygym.

– I Marcus får vi in ett väldigt stort BIK-hjärta. Han har bra förankring i stan, en social kompetens och är omtyckt hos många. Det ska bli ett nöje att få in "Leo" på riktigt i klubben, säger klubbchef Torsten Yngveson.

– Målet har alltid varit att få jobba på heltid i BIK och det är lite av en dröm som går i uppfyllelse. Jag ser verkligen fram emot att denna utmaning och kan knappt vänta på att få dra igång, säger Marcus Leandersson.

Leandersson startar sin anställning i klubben inom en dryg månad.

Varmt välkommen till oss, Marcus Leandersson!