Vinnarna i julens tomtetävling
Publicerad: 2021-01-10
Dags att presentera vinnarna i julens tomtetävling - som alla vinner snygga BIK-prylar. Hur många rätt hade du?

Tävlingen som pågick 21-31/12 gick ut på att lista ut vilka fem spelare som dolde sig bakom våra kluriga ledtrådar. Vi fick in många svar - närmare bestämt 76 stycken - och utav dem som svarat rätt har vi lottat fram fem vinnare.

Vi börjar med att presentera de korrekta svaren:

Tomte 1: Lagets meste pappa och flitig poänggörare som beskriver sig själv som ”Allround med offensiv spets” och som konstaterar att valet att gå till BIK var ett stort steg att ta.

Rätt svar är trebarnsfadern Aleksi Rekonen som tog ett stort steg när han tog med sig familjen till en ny liga och ett nytt land.

Tomte 2: Lagkamraterna kallar honom för ’Pösen’. Efter en tuff fjolårssäsong med skador och sjukdom hoppades han inför den här säsongen ta nästa steg. Inspirationen har varit tydlig ute på isen och han har stått för fem fullträffar så här långt.

Rätt svar: Hur han fått sitt smeknamn är oklart, men David Lilja har sedan tävlingen utlystes utökat målskörden med ytterligare ett mål och är för närvarande noterad för 6+1 poäng.

Tomte 3: Har av lagkamraterna lyfts fram som en av de jobbigaste i det egna laget att möta, just för att han är omöjlig att skaka av sig. På meritlistan har han bland annat utmärkelsen ”Lill-Strimmas stipendium” och guldmedalj i både TV-pucken och på J20-nivå.

Rätt svar: ”Lill-Strimmas stipendium” delades ut till bästa backen i TV-pucken och Wilhelm Westlund ingår i den exklusiva skara spelare som fått det prestigefulla priset.

Tomte 4: Förflutet som utlandsproffs i Frankrike, enligt egen (men omdiskuterad) utsago bäst i laget på golf och därtill Marknadsavdelningens representant på isen.

Rätt svar: Att kapten Mikael ’Daggen’ Eriksson ger allt för sitt BIK är det väl knappast någon som missat – och han gör det dessutom både på isen och som säljare på Marknadsavdelningen.

Tomte 5: Spelare som fått sitt stora genombrott i BIK, beskriver sig själv som ”Positionssäker och disciplinerad.” och hävdar bestämt att han inte skulle klara sig utan sin foamroller.

Rätt svar är Tim Juel, mitt uppe i en stark andra säsong i BIK och Hockeyallsvenskan. 4 nollor har han så här långt - och foamrollern har han fortfarande inga planer på att göra sig av med.


BIK Karlskoga gratulerar följande fem vinnare, som också kommer att meddelas via mail/sms:

Första pris vinner Viktor Bernhardsson som får en replika av en matchtröja – givetvis med lagets autografer.

Inga-Lill Blomberg och Monika Wikström vinner varsin skön BIK-mössa.

Fredrik Lundberg vinner en snygg, stilren BIK-keps.

Tilda Ålskog vinner en praktisk vattenflaska.


Stötta BIK och hjälp oss säkra framtiden!

Köp din soffbiljett här.

Bli medlem i klubben här.

Swish: 123 351 58 06.

Du kan också bidra till vårt bankgiro: 351-4346

Marie Angle