Inför BIK Karlskoga - Örebro HK
Publicerad: 2019-08-14
Då var det dags igen. Ikväll spelas säsongens första träningsmatch när Örebro HK gästar Karlskoga och Nobelhallen klockan 19.00. Det vankas mycket folk och vi rekommenderar er att komma i tid!

Sex stycken helt nya ansikten hittar vi i årets BIK Karlskoga. Målvakten Tim Juel från division ett och Östersund, backarna Filip Roos (Frölunda), Wilhelm Westlund (Vita Hästen), Kevin Ekman Larsson (Tuscon Roadrunners). Framåt handlar det om centrarna Max Wennlund (HV 71) och August Gunnarsson (Vita Hästen).

I övrigt har vi några nygamla ansikten som var med en del redan i fjol, det handlar om backarna Karl Jonsson och Joshua Karlsson som är uppflyttade från J20-laget. Filip Ahl har återvänt efter en säsong i Tingsryd och forwarden Nikola Pasic är i klubben på heltid efter en kortare inlåning från Linköping under 18/19.

Läget i BIK

– Det är jäkligt kul att vara igång. Vi har lite småskavanker i truppen och kan därför bara leverera en preliminär laguppställning. Som det ser ut just nu kommer inte Gustaf Thorell, David Lilja och Joshua Karlsson till spel. De har drabbats av lättare skador och det finns ingen anledning att chansa så här i början, säger assisterande tränare Johan Schoultz.

– Lundberg vaktar kassen idag. Tanken på målvaktssidan under försäsongen är att båda "Henke" och Tim ska spela, med andra ord blir det Tims tur nästa vecka, avslutar Schoultz.

Preliminär laguppställning:

Målvakter:

Henrik Lundberg (Tim Juel)

Backar:

Filip Roos - Alexander Anderberg

Kevin Ekman Larsson - Victor Berglind

Wilhelm Westlund - Dennis Fröland

Alexander Leandersson - Karl Jonsson

Forwards:

Filip Ahl - Oliver Eklind - Nikola Pasic

Tor Immo - August Gunnarsson - Fredrik Höggren

Fredrik Forsberg - Max Wennlund - Jonatan Harju

Jesper Kokkonen - Mikael Eriksson - Carl Berglund

Allmän info

Köp biljetter här!

Kvällens drabbning är en klassad riskmatch av förbundet. Detta innebär att samtlig publik ska visiteras innan de släpps in på arenan. Vi uppmanar därför alla som ska besöka Nobelhallen ikväll att komma i tid.

Matchens sänds även via nätet!

Nedsläpp 19.00 i Nobelhallen, varmt välkomna!

BIK Karlskoga