Silly season 2024: Varmt välkommen tillbaka, Martin Sandgren!
Publicerad: 2024-04-15
BIK Karlskoga har gjort klart med en assisterande tränare till Dennis Hall. Det handlar om BIK-bekantingen Martin Sandgren som ansluter till klubben redan i nästa vecka.

Martin kommer senast från ett år som huvudtränare i Linköping J-20. Innan dess spenderade 33-åringen sju säsonger som tränare i Skellefteå AIK, både i J-20 samt J-18 laget.

Sandgren är ett välkänt ansikte i Nobelhallen då han spelade i BIK mellan 2011-2014. Totalt blev det 154 matcher, 7 mål och 8 assist. Forwarden hann även med 345 minuter i utvisningsbåset under dessa tre säsonger. 

Nu är han alltså tillbaka som tränare.

- Det ska bli jäkligt roligt att få jobba med Martin. Vi har haft en god relation under åren och han har varit på lite gång tidigare, därför är det extra roligt att det löst sig nu. Jag är säker på att han och Dennis kommer komplettera varandra på ett bra sätt, säger sportchef Torsten Yngveson. 

- Underbart att ansluta till BIK igen. Jag har många fina minnen från förra sejouren och jag ser fram emot att ha Nobelhallen som hemmaarena igen, säger Martin Sandgren.

Kontraktet sträcker sig över kommande två säsonger.

Läs mer om Sandgrens karriär här!

Spelare på kontrakt:

·      Samuel Jonsson

·      Stefan Milosevic  

·      Rikard Olsén 

·      Albin Eriksson 

·      Gustaf Franzén 

·      Jesper Kokkonen 

·      Jesper Norbäck 

·      Gustaf Thorell

·      Viktor Lennartsson

Tränare på kontrakt:

·      Dennis Hall 

·      Martin Sandgren

·      Håkan Eriksson