Svenska Spel
BIK Karlskoga logo

Intervju med Carl Persson

Publicerad: 2017-03-13 15:53

- Publiken är vår sjätte spelare och betyder mycket för oss. De gjorde ett jättejobb i finalserien mot Mora och vi hoppas på samma fina stöd i nästa matchserie. Så mitt tips är att komma till Nobelhallen på torsdag, det kommer bli grymt!

Tjena Calle, hur mår du?
Hallå! Bara bra tack, precis avslutat ett ispass. 

En andraplats i grundserien och en finalförlust mot Mora, sammanfatta lagets säsong hittills!
Laget har gjort en häftig resa. Vi har väl knäppt alla experter på näsan och i det stora hela gjort en riktigt bra säsong, fast vi har en bit kvar innan vi är helt nöjda. Vi ska nu först och främst göra allt som står i vår makt för att få möta Rögle. 

Och personligen för din del?
Jag fick en bra start på säsongen tillsammans med Axel och Julle. Sen har självförtroendet ökat i takt med att jag fått en ganska stor roll och chansen till mycket istid i powerplay. 

28 mål totalt, vad ligger bakom målexplosionen?
Jag har känt förtroende från tränarna och samtidigt spelat med bra spelare som har gjort det enklare för mig. Sen hade jag en bra sommarträning förra året, vilket också har påverkat mitt spel positivt. 

Ännu vet vi inte vilka vi får möta på torsdag, föredrar du AIK eller Västervik?
Det spelar verkligen ingen roll alls. Båda lagen har visat att de är att räkna med och de ligger inte i toppen av en slump. Oavsett vilka det blir gäller det att vi kommer upp i 100%, då har vi en bra chans. 

Kommer vi att vara bättre förberedda i kommande matchserie än vad vi var mot Mora?
Det kommer att se annorlunda ut. Nu har alla känt av hur det är att spela finalspel, så jag är säker på att vi kommer komma upp i en högre nivå. 

Har du någon uppmaning till publiken inför torsdag?
Publiken är vår sjätte spelare och de betyder jättemycket för oss. De gjorde ett jättejobb i finalserien mot Mora och vi hoppas på samma fina stöd i nästa matchserie. Så mitt tips är att komma till Nobelhallen på torsdag, det kommer bli grymt!

Tack för snacket, kör hårt!
Tack själv!

 
 

Copyright © 2016-2018 BIK Karlskoga

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB