Svenska Spel
BIK Karlskoga logo

Presentation av personal

Publicerad: 2017-06-20 08:52

Spelarna får ofta de stora rubrikerna, vem vilka är det egentligen mer som jobbar i BIK Karlskoga?
Kommande veckor kommer vi att presentera all personal som jobbar i klubben. Idag får ni läsa mer om tränare Tobias Thermell!

Namn: Tobias Thermell

År i BIK: 19

Arbetsuppgifter: Huvudtränare

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
Jag kommer till hallen kl.08.00. Lägger då upp dagens träning på en PowerPoint så spelarna vet hur träningen kommer att se ut.
Träningspasset gör jag dagen innan, efter att jag och Näslund diskuterat träningens syfte. Vidare är det scouting av motståndare eller analys av match, beroende på vilken dag det är.
Vi har en samling kl. 09.30 och presenterar dagen. Spelarna kör 30 min fys mellan 10:00-10:30. Träningen på is är mellan 11:00-12:20. Efter lunch är det fortsatt scouting/analys och planering för nästa dag.

Vad är det bästa med att jobba i BIK?
Att varje dag vara runt människor som hela tiden vill framåt och prestera maximalt är väldigt inspirerande, och att få göra det i klubben jag älskar gör mig oerhört stolt.

Vilka utmaningar står du inför just nu?
Bygga upp en ny grupp och försöka få BIK-mentaliteten att växa in hos varje individ.

Vilka är dina tankar om kommande säsong?
Som lag vill jag att vi drar nytta av fjolårets erfarenheter, tar med oss dem och vågar utmana de stora drakarna. För att kunna göra det är det viktigt att vi förstår att det att det är en lång och tuff väg att vandra och det gäller att ställa in sig mentalt på det. För att klara det fysiskt har vi lagt en bra grund under sommaren.

 
Jakob Bengtzén
Kund & Kommunikationsansvarig
[email protected]
 

Copyright © 2016-2018 BIK Karlskoga

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB