Svenska Spel
BIK Karlskoga logo

Presentation av personal

Publicerad: 2017-05-15 09:05

Spelarna får ofta de stora rubrikerna, vem vilka är det egentligen mer som jobbar i BIK Karlskoga?
Kommande veckor kommer vi att presentera all personal som jobbar i klubben. Först ut är en av de mest rutinerade, P-A Johansson!

Namn: P-A Johansson

År i BIK:  18 år totalt. 11 år som anställd och 7 år som ledare.

Arbetsuppgifter: Kanslichef. Istider, biljetter, registreringar, serier, ekonomi, funktionärer, reseplanering A-lag samt Junior. Jag har även till viss del hand om administrationen för BIK Ungdom.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
Brukar komma in på kontoret vid 08.00-08.30. Börjar med att kolla av mailen och uppdatera mig. Dagen efter match tar vi rätt på kassor med mera och ser till att det fylls på och sammanställer all försäljning. Under säsong så har jag ju även hand om istidsplanering och det brukar ju ändras en hel del. Matcher flyttas och träningar brukar ändras. I mitt yrke så har jag mycket telefonsamtal samt mail och det brukar ta upp en hel del av dagen. Jag brukar komma iväg på lunch mellan 12.00-13.00 och på eftermiddagen kör jag en del bokföring samt går igenom den post som har kommit. Jag försöker göra klart och åka hem vid 17.00, men ibland blir jag kvar lite längre då det brukar vara en del möten på kvällen.

Vad är det bästa med att jobba i BIK?
Det bästa är att få ha mycket trevliga arbetskamrater runt omkring sig samt att man får träffa mycket folk och knyta bekantskaper. Få är förunnade att få jobba med deras favoritsport. BIK är ett gift i mitt liv och som aldrig kommer att försvinna.

Vilka utmaningar står du inför just nu?
Nu är det full planering inför kommande säsong. I dagarna går det ut information om säsongskorten till alla som löste säsongskort ifjol. Medlemsaktiviteten fortgår och det är oerhört roligt att se vilket gensvar det har gett.
Vidare så håller jag på med ett projekt som ska möjliggöra för flera, framförallt funktionshindrade, att prova på åka skridskor. Det är en NoFall skena som kommer att sättas upp i B-hallen. Det är ett projekt i samarbete med Allmänna Arvsfonden samt Karlskoga Kommun.

Vilka är dina tankar om kommande säsong?
Jag tror i mångt och mycket att det kan bli en intressant säsong. Torsten har signat upp en del intressanta nyförvärv så jag tror att vi kan vara med och sätta käppar i hjulen för de övriga lagen i Hockeyallsvenskan även den kommande säsongen. Ser även fram emot mötena med Leksand som alltid drar mycket folk och brukar bli bra drabbningar.

 
Jakob Bengtzén
Kund & Kommunikationsansvarig
[email protected]
 

Copyright © 2016-2018 BIK Karlskoga

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB