Svenska Spel
BIK Karlskoga logo

Näslund stannar i BIK

Publicerad: 2017-04-11 10:33

Tränare Kristofer Näslund har idag förlängt sitt kontrakt med BIK Karlskoga. Det nya avtalet gäller över kommande två säsonger.

”Näsa” går i och med påskriften in på sin fjärde säsong i båset, två som assisterande och en som tredje tränare. 

- Kristofer är en modern coach som inte lämnar saker åt slumpen, dessutom har han en viktig position som ansvarig för vårt ishockeygymnasium där han utbildar våra kommande a-lagsstjärnor. Tillsammans med Tobias utgör han ett mycket kompetent tränarpar som vi gläds mycket åt att ha säkrat för kommande två säsonger, säger klubbchef Torsten Yngveson. 

- För det första är jag jätteglad över de spelare som vi har kvar nästa säsong. En jättebra bra förutsättning att få börja med många otroligt skickliga defensiva spelare som dessutom har BIK-hjärta och karaktären på dessa spelare är helt enkelt Grym. Jag blir glad när jag träffar dem varje morgon på ishallen.
För det andra är jag jätteglad att få fortsätta jobba tillsammans med Tobba och Torsten. Vi är ett bra team som komplimenterar varandra bra, den enes svagheter är ofta någon annans styrka, säger Kristofer Näslund efter förlängningen. 

- För det tredje tycker jag att vi har många intressanta spelare på vårt HG och detsamma gäller de nya som börjar i höst.
Men mest glad är jag ändå över att få jobba med elitishockey för klubben som ligger mig närmast hjärtat, det är få förunnat och en otrolig förmån, avslutar Näslund.

 
 

Copyright © 2016-2018 BIK Karlskoga

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB