Svenska Spel
BIK Karlskoga logo

Presentation av personal

Publicerad: 2017-05-17 06:15

Spelarna får ofta de stora rubrikerna, vem vilka är det egentligen mer som jobbar i BIK Karlskoga?
Kommande veckor kommer vi att presentera all personal som jobbar i klubben. Nästa man ut att presentera är Thomas Karlsson!

Namn: Thomas ”Sylta” Karlsson

År i BIK: 4 år

Arbetsuppgifter: Marknadschef

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig? 
Det är lite varierande beroende på var vi befinner oss i säsong. Vårens arbete handlar mycket om att jobba med våra samarbetspartners där jag försöker hitta olika lösningar för företag att synas i Nobelhallen och att hjälpa dem med affärer inom vårt nätverk.
Nu när sommaren är här är jag ute mycket och träffar våra Partners. Under säsong så handlar det mycket om att jobba med matcharrangemanget och få vår publik att trivas i templet under våra matcher. Hitta på lite olika teman här i hallen.
Sen håller vi på att bygga upp BIK nätverket för våra partners så där finns jag under våra matcher.
Annars är man lite allt i allo här i BIK. Torsten och jag brukar även hamna i flyttsvängen när vi ska flytta in eller ut någon spelare.

Vad är det bästa med att jobba i BIK? 
Omväxlingen! Sen är BIK laget i mitt hjärta. Jag är lite gift med klubben jag älskar! Sen har vi fantastiskt roligt på jobbet. Grymt trevliga arbetskamrater och mixen att få umgås med tränare och spelare är häftigt. Sen är det roligt att gå lite utanför ramen när det gäller arbetsuppgifter. Vi rycker in och hjälper varandra där det behövs.

Vilka utmaningar står du inför just nu?
Massor, jag börjar få sömnproblem :)
Nej då, men det är mycket på gång här i hallen just nu. Vi vill bygga om logerna som vi redan har och även bygga några nya loger som vi säljer på säsongsbasis till företag. Sen ska vi montera upp LED-skärmar lite var stans i hallen. Det kommer att bli en bra reklamplats men även lyfta hela matchupplevelsen!

Vilka är dina tankar om kommande säsong?
Spännande, jag tycker att Torsten verkar fått ihop allt på ett bra sätt. Hoppas att publiken fortsätter att komma hit, jag har personligen ett litet mål och det är 3000 åskådare i snitt per match. Vi vill göra Nobelhallen till hela Karlskogas arena som vi träffs och har trevligt i varje match.

 
Jakob Bengtzén
Kund & Kommunikationsansvarig
[email protected]
 

Copyright © 2016-2018 BIK Karlskoga

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB